Oktober 2021

3/10 Pyssel

Lite pyssel i bygget idag. Dörrarna till produktionslokalen har hämtats via en heroisk insats av Anders L och Helena. Marie har planterat klematis på den nya spaljén mot stallet. Jag har lyckats ta upp ett hål för ventilation från toan ut genom timmerväggen. Där ska det nu monteras ett plåtrör med automatiskt brandspjäll.

6/10 Brandvarnare

Igår började Tobbe och Ander H mecka med evakueringsstegen. Vi får se när vi har tid att sätta upp den.Jag fick vi evakueringsfläkten på toan på plats. Hittade ingen begagnad, så det fick bli en nyinköpt. Annika var och handlade brandvarnare, sådana där seriekopplade, som pratar med varandra. De står på parad och väntar på att sättas upp.

27/10 Vi har fortfarande gott hopp i alla fall


Torbjörn och Anders H har tillbringat dagen i destilleriet. Det är dags att få dubbeldörrarna till produktionslokalen på plats. Mycket jobb eftersom det inte finns någon karm. Att karmen saknas var skälet till att de var så billiga. Så det är bara att försöka bygga en egen karm. Inte alldeles lätt. Men vi har fortfarande gott hopp i alla fall.