April 2021

10/4 Hårt arbete

Hårt arbete. Ulf och jag satte formar för plintarna till balkongen (utrymningsplattformen). Först gräva, sedan väga av och så i med formar och armering. Formarna och armeringskorgarna Uffe byggt är så snygga att det bär emot att fylla dem med betong, men sådant är livet, skönhet är förgängligt.

11/4 Gjutning

Idag gjöt vi plintarna för balkongen. Några timmars intensivt arbete med blandaren så var det klart. Nu står de och brinner så sakteliga, vi får komma ihåg att vattna närmaste dagarna. Nästa helg kan de belastas.

12/4 Målning

Målningsarbete. Tobbe och Anders H sätter färg på väggarna. Tobbe fick ägna sig åt höghöjdsarbeten uppe i schaktet medanAnders H hade en behagligare stund med att grunda fondväggen. Halvvägs igenom försvann strömmen så vi får köra vidare i morgon.

13/4 Målning

Målningspass idag igen. Nu är hela produktionslokalen grundmålad.

17/4 Arbetshelg

Målning av produktionslokalen. Stenläggning framför entrén. Vårbruk för humlen. MmI morgon blir det fortsättning.

18/4 Arbetshelg

Arbetsdag igen. Anders H ägnade dagen åt att måla väggarna i produktionslokalen. Nu är slutfärgen på nästan överallt.Anders L och Helena ägnade sig åt plattsättning framför entrén. Blev en otrolig skillnad.Roger ägnade dagen åt att slutföra de där knepiga listerna och passbitarna som alltid blir över.